ANG - KGS

Одаберите валуте:

Application

Апликација

Флорин Антилла ( ANG )


Валута ANG (Флорин Антилла) је валута ове земље Netherlands Antilles , Netherlands Antilles

Све курс валуте ANGСом ( KGS )


Валута KGS (Сом) је валута ове земље Kyrgyzstan , Kyrgyzstan

Све курс валуте KGS