Angola

Временска зона

време UTC
UTC + 1

Застава
Цоунтри Цоде ИСО2
AO
Главни град
Континент
Африка
Валута

Суседним земљама

Application

Апликација

Часовни

порекло

Земља

Град

циљ

Земља

Град

Конверзија сати

временска разлика : време